Wie zijn wij?


Kim van der Sterren 

(rechts op de foto)
Ik ben geboren op 28-9-1974 in America en getrouwd met Marc. Samen met onze kinderen, Niek en Imke, wonen we in Hegelsom. Mijn hobby's zijn uit eten gaan, shoppen, hardlopen en uitstapjes maken met mijn gezin. Na het behalen van mijn MDGO-AW diploma ben ik in de kinderopvang gaan werken. Na ruim 17 jaar werkervaring, ben ik samen met Wilma in 2010 de uitdaging aangegaan; ons eigen kinderdagverblijf "Het SterrenHuis". Persoonlijk en vertrouwd... Met veel plezier en enthousiasme werk ik op de babygroep. Het verzorgen en begeleiden van de kleintjes en het volgen van de ontwikkling, is waar mijn passie ligt!


Wilma Nijenhuis 

(links op de foto)
Ik ben in 1966 geboren in de achterhoek, maar woon alweer 28 jaar in de gemeente Venray. Ik woon met mijn gezin in Merselo. Ik ben getrouwd met Diederik en samen hebben we een zoon en een dochter: Jelle en Geke. Na het afronden van mijn opleiding Kinderverzorging/Jeugdverzorging (met inbouw Opleiding Pedagogisch Medewerker), ben ik een aantal jaren werkzaam geweest als leidster op een peuterspeelzaal. Toen ik naar Venray ben verhuisd kon ik als leidster op een peutergroep in de kinderopvang aan de slag. Dit werk geeft mij enorm veel voldoening, en daarom vind ik het geweldig om nu zelf helemaal naar eigen inzicht samen met Kim een kinderdagverblijf te “runnen” waar ik met veel plezier op de peutergroep werk.
Mijn hobby's zijn; winkelen, creatief bezig zijn, uit eten gaan, puzzelen en lezen. 


 

Marli Michiels

Ik ben Marli Michiels. Ik ben 50 jaar, ben geboren in Meterik maar woon nu met mijn man Geert en onze kinderen Sjoerd (23) Aukje (21) en Loek (18) in Venray.
Ik heb van 1986 t/m 1992 gewerkt in de Kraamzorg, regio Venlo.
Dit werk was geweldig, maar omdat wij beide onregelmatig werkte, heb ik in 1992 de mogelijkheid gekregen om de overstap naar de kinderopvang maken...
Hier ben ik Wilma en Kim al tegen gekomen, dus onze werkervaring samen is al een hele geruime tijd. Ik heb 7 jaar op een babygroep (0-2 jaar) gewerkt en 10 jaar op een verticale groep (0-4 jaar) Ik werk nu op babygroep en omdat hier mijn hart ligt vind ik dit geweldig!!
Samen met mijn collega’s hoop ik er voor de kinderen en U een bijzondere en prachtige tijd van te maken… Tot ziens…


 

Brechtje Sijmons

Ik ben Brechtje Sijmons, mama van Sven (10 jaar) en Robin (8 jaar). Wij wonen samen met mijn vriend Marc en zijn 2 kinderen in venray.
Ik ben nu 17 jaar werkzaam in de kinderopvang. Op het SterrenHuis werk ik op de peutergroep. Deze doelgroep spreekt mij het meest aan door de gezellige interactie met de kinderen. Heerlijk samen ravotten, kletsen, boekjes lezen, bouwen met de duplo en nog veel meer.
We hebben een gezellig team, waardoor het heerlijk werken is op het SterrenHuis!
En fijn kleinschalig waardoor het persoonlijk en vertrouwd is en blijft!


 

Karlijn Hendriks

Ik ben Karlijn Hendriks, 29 jaar en woon in Horst.
In mijn vrije tijd ga ik graag volleyballen. Ik heb in feb. 2010 mijn spw4 diploma gehaald en ben daarna gaan werken als oproepkracht. Inmiddels werk ik sinds okt. 2010 met heel veel plezier bij Het SterrenHuis, op de babygroep. De kleinschaligheid en het werken in horizontale groepen spreekt mij erg aan.  Voor de baby’s is het rustiger op de groep. Ieder kindje heeft zijn/haar eigen aandacht/opvoeding nodig. Maar ook het contact met ouders en kinderenpersoonlijk. Het zorgt voor een goed vertrouwen van en naar beide kanten. Zelf vind ik het mooi om te zien hoe ieder kindje zich op z'n eigen manier groeit in zijn/haar ontwikkeling! Iedere dag is weer een andere gezellige dag!! Graag tot ziens bij Het SterrenHuis.


 

Ellen Janssen

Hallo, ik ben Ellen Janssen.
Ik ben 28 jaar en ik woon samen met mijn vriend Sjoerd in Venray. Na het behalen van mijn SPW-4 diploma ben ik vanaf januari 2011 met veel plezier werkzaam bij ’’Het SterrenHuis’’. Door de kleinschaligheid vind ik het een gezellig en vertrouwd kinderdagverblijf. Ik ben de vaste invalskracht en daarom ben ik werkzaam op beide groepen. Deze afwisseling bevalt me erg goed, leuk om met alle kinderen een band op te kunnen bouwen en te zien hoe ieder kind op z’n eigen manier groeit in zijn/haar ontwikkeling. Verder vind ik het leuk om in mijn vrije tijd te sporten, winkelen en gezellige dingen te ondernemen met mijn vriend en vriendinnen.


 

Kim Koolhoven

Ik ben Kim Koolhoven, geboren op 08-05-1988 en woon samen met Michel in Sevenum. In mijn vrije tijd doe ik graag aan hardlopen.
Sinds 2010 ben ik in het bezit van mijn SPW 3 diploma en ben ik werkzaam in de kinderopvang. In januari 2011 ben ik begonnen op Het SterrenHuis in Venray. Hier heb ik in 2015 mijn PW4 diploma mogen behalen. Ik werk met veel plezier op de peutergroep. Het werken met kinderen vind ik erg leuk! Ik krijg veel positieve energie van het samen boekjes lezen,liedjes zingen, knutselen en de vele andere leuke momenten……
Ik ben erg blij dat ik bij Het SterrenHuis terecht ben gekomen! Het werken op een kleinschalig kinderdagverblijf spreekt mij erg aan! Het is persoonlijk en vertrouwd!

Ik heb leuke collega’s en ga elke dag met veel plezier naar mijn werk!!
De foto's zijn gemaakt door Helga van Ampting