Wie zijn wij?

Kim van der Sterren 

(Links op de foto)
Ik ben geboren op 28-9-1974 in America en getrouwd met Marc. Samen met onze kinderen, Niek en Imke, wonen we in Hegelsom. Mijn hobby's zijn uit eten gaan, shoppen, hardlopen en uitstapjes maken met mijn gezin. Na het behalen van mijn MDGO-AW diploma, ben ik in de kinderopvang gaan werken. Na ruim 17 jaar werkervaring, ben ik samen met Wilma in 2010 de uitdaging aangegaan; ons eigen kinderdagverblijf "Het SterrenHuis". Persoonlijk en vertrouwd... Met veel plezier en enthousiasme werk ik op de babygroep. Het verzorgen en begeleiden van de kleintjes en het volgen van de ontwikkling, is waar mijn passie ligt!


Wilma Nijenhuis 

(Rechts op de foto)
Ik ben op 20 januari 1966 geboren in de achterhoek, maar woon alweer ruim 35 jaar in de gemeente Venray. Ik woon met mijn gezin in Merselo. Ik ben getrouwd met Diederik en samen hebben we een zoon en een dochter: Jelle en Geke. Na het afronden van mijn opleiding Kinderverzorging/ Jeugdverzorging (met inbouw Opleiding Pedagogisch Medewerker), ben ik een aantal jaren werkzaam geweest als leidster op een peuterspeelzaal. Toen ik naar Venray ben verhuisd, kon ik als leidster op een peutergroep in de kinderopvang aan de slag. Dit werk geeft mij enorm veel voldoening. Daarom vind ik het geweldig om nu zelf helemaal naar eigen inzicht samen met Kim een kinderdagverblijf te “runnen” waar ik met veel plezier 3 dagen per week op de peutergroep werk. Dit jaar bestaat het SterrenHuis alweer 13 jaar!
Mijn hobby's zijn; winkelen, creatief bezig zijn, uit eten gaan, puzzelen en lezen. 


 

Marli Michiels

Ik ben Marli Michiels. Ik ben 54 jaar, ben geboren in Meterik en woon nu met mijn man Geert en onze kinderen Sjoerd, Aukje en Loek  in Venray. Ik heb van 1986 t/m 1992 gewerkt in de Kraamzorg, regio Venlo.
Dit werk was geweldig, maar omdat wij beide onregelmatig werkte, heb ik in 1992 de mogelijkheid gekregen om de overstap naar de kinderopvang maken...
Hier ben ik Wilma en Kim al tegen gekomen, dus onze werkervaring samen is al een hele geruime tijd. Ik heb 7 jaar op een babygroep (0-2 jaar) gewerkt en 10 jaar op een verticale groep (0-4 jaar) Ik werk nu op babygroep en omdat hier mijn hart ligt vind ik dit geweldig!! Samen met mijn collega’s hoop ik er voor de kinderen en u, een bijzondere en prachtige tijd van te maken… Tot ziens…
 

Brechtje Sijmons

Ik ben Brechtje Sijmons, mama van Sven (15 jaar) en Robin (13 jaar). Wij wonen samen met mijn vriend Marc en zijn 2 kinderen in venray.
Ik ben nu 22 jaar werkzaam in de kinderopvang. Op het SterrenHuis werk ik op de peutergroep. Deze doelgroep spreekt mij het meest aan door de gezellige interactie met de kinderen. Heerlijk samen ravotten, kletsen, boekjes lezen, bouwen met de duplo en nog veel meer.
We hebben een gezellig team, waardoor het heerlijk werken is op het SterrenHuis!
En fijn kleinschalig, waardoor het persoonlijk en vertrouwd is en blijft!
 

Karlijn Hendriks

Ik ben Karlijn Hendriks, geboren op 5 september 1086 en woon in Horst, samen met mijn vriend en 2 dochters Liv & Fay.
In mijn vrije tijd onderneem ik graag dingen met mijn gezin/vriendinnen.
Sinds oktober 2010 werk ik met heel veel plezier bij Het SterrenHuis op de babygroep. De kleinschaligheid en het werken in horizontale groepen spreekt mij erg aan. Voor de baby’s is het rustiger op de groep. Ieder kindje heeft zijn/haar eigen aandacht/opvoeding nodig. Maar ook het contact met ouders en kinderen is persoonlijk. Het zorgt voor een goed vertrouwen van en naar beide kanten. Zelf vind ik het mooi om te zien hoe ieder kindje op z'n eigen manier groeit in zijn/haar ontwikkeling! Iedere dag is weer een andere gezellige dag!! Graag tot ziens bij Het SterrenHuis.
 

Kim Raedts-Koolhoven

Ik ben Kim Raedts-Koolhoven, geboren op 08-05-1988 en woon samen met Michel en ons zoontje Lucas en dochtertje Evi in Sevenum. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om iets met mijn gezin of vrienden te ondernemen.
Sinds 2010 ben ik in het bezit van mijn SPW 3 diploma en ben ik werkzaam in de kinderopvang. In januari 2011 ben ik begonnen op Het SterrenHuis in Venray. Hier heb ik in 2015 mijn PW4 diploma mogen behalen. Ik werk met veel plezier op de peutergroep. Het werken met kinderen vind ik erg leuk! Ik krijg veel positieve energie van het samen boekjes lezen,liedjes zingen, knutselen en de vele andere leuke momenten……
Ik ben erg blij dat ik bij Het SterrenHuis terecht ben gekomen! Het werken op een kleinschalig kinderdagverblijf spreekt mij erg aan! Het is persoonlijk en vertrouwd!

Ik heb leuke collega’s en ga elke dag met veel plezier naar mijn werk!!
 

Willeke Vissers

Hoi, ik ben Willeke Vissers-Vervoort, ben geboren op 29-12-1976 en in America opgegroeid. Samen met mijn man Rob en onze 3 dochters Janne, Loeke en Didi wonen we in horst.
In mijn vrije tijd onderneem ik graag leuke dingen met mijn gezin, familie en vriendinnen. Ook korfbal ik graag, sla ik geen carnaval over en tegen een dagje shoppen zeg ik ook geen nee.
Na mijn diploma SPH te hebben gehaald in Eindhoven ben ik vanaf 2002 met veel plezier en voldoening werkzaam in de kinderopvang. In novenmber 2017 ben ik op het SterrenHuis begonnen. Het persoonlijke en kleinschalige karakter trok me erg aan. Voornamelijk werk ik bij de peuters maar ook zo af en toe bij de baby's.
Het werken met kinderen vind ik heerlijk; het zien opgroeien en ontwikkelen van de kinderen en hen hierbij te begeleiden, vind ik boeiend en leuk om te doen. Geen enkele dag is hetzelfde! ik geniet van de interactie met én de leuke prietpraat van de peuters, samen een boekje lezen, een liedje zingen, een grapje maken en samen lachen.
Met mijn fijne collega's maken we er elke dag een feestjes van op het SterrenHuis!
 

Ellen Janssen

Hallo, ik ben Ellen Janssen, geboren op 4 december 1987. Samen met mijn vriend Sjoerd en onze kinderen Lot en Sep wonen wij in Venray. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn gezin, familie en vriendinnen. Na het behalen van mijn SPW-4 diploma ben ik vanaf januari 2011 met veel plezier werkzaam bij ’’Het SterrenHuis’’ op de babygroep. Heerlijk om de baby's te mogen verzorgen, mee te spelen en mooi om te zien hoe ze groeien in zijn/haar ontwikkeling. Door de kleinschaligheid van Het SterrenHuis, is het prettig werken met een klein, maar gezellig team. Dit maakt het voor de kinderen en ouders persoonlijk en vertrouwd.
 

Jessy Wijnhoven

Ik ben Jessy Wijnhoven, geboren op 04-04-2000 en ik woon in Wellerlooi. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn vriendinnen, daarnaast hou ik erg van lezen, creatief bezig zijn en veel naar buiten gaan. Ik werk sinds mei 2020 bij Het SterrenHuis en daarnaast ben ik en oktober dit zelfde jaar aan de opleiding Association Degree Pedagogisch Educatief Professional aan het Fontys in Eindhoven begonnen. Dit zodat ik nog meer leer over de ontwikkeling, welzijn van de kinderen en de kwaliteit van de opvang. Ik ben invalkracht  op de baby- en de peutergroep. Het werken met kinderen geeft me voldoening, ik vind het heerlijk om samen te spelen, boekjes lezen, zingen, samen lachen en om de kinderen te zien groeien en hierbij te mogen helpen.

De foto's zijn gemaakt door Shirley Rosario Photography